2018. november 4., vasárnap

Nekem bejött - Október



Arra a döntésre jutottam, hogy mégis visszatérek a havonta megjelenő összefoglalókra. Annyi minden jelenleg nem történik egy héten, hogy abból hosszabb poszt szülessen. Így egy hónapban egyszer ülök neki írni a hullámhegyekről. Ez lesz a hónap utolsó hetében, a többiben pedig heti egyszer ami szembejön. Így meg is marad a blog, és én sem aggódom, hogy miről fogok írni. Sőt időm is lesz rá. A jövő héten például elárulom a filofax-om titkát.

Addig is az október havi kedvencek. Először is Voltunk János-hegyen kirándulni. Igen, a nyitóképen mi vagyunk. Gyönyörű napsütéses időben sétáltunk egy nagyot. Igaz kiderült, hogy a három évvel ezelőtti Autópiaci ámokfutást kezdhetjük előröl. Sajnos a babakocsink nem kompatibilis az autónkkal, ezért kénytelenek vagyunk egy nagyobb családi egyterű felé irányulni. 

A hónapban a másik nagy kedvenc az új telefonom, illetve a tokja. Érdemes volt várni rá. És azt sem bánom, hogy a bloggert még nem sikerült összehangolnom vele. Találtam helyet a bejegyzéseknek a filofax-ban is. Fotózni pedig fantasztikusan tud. :) 




Végül pont beleférve a hónapba még egy kedvenc, bár arról majd esetleg később tudok írni, hogy milyen volt. Christian meghívott a születésnapomra színházba. Az Operaház fantomját néztük meg Halloween este. Már az ötlet és a készülődés is feldobott. Az előadás pedig fantasztikus volt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése