2016. április 18., hétfő

Heti pozitívumaink 15. hét

Új címmel, de a régi felállással folytatódik a hétvégi kis összefoglaló közös posztunk, melyben közösen mutatjuk be nektek hetünk örömteli pillanatait.

Eliza:

Még mindig tavasz, és még mindig virág. El tudjátok képzelni milyen jó munka után a várban sétálni a virágos fák és a napsütés társaságában?


Mindenképpen meg kellett örökítenem. :)

Christian

Nálunk az Intézetben belül található udvaron lehet hasonlókban gyönyörködni. A kollégák öt percenként járnak az orgonabokrokhoz. Az orgona és a frissen vágott fű illata miatt olyan, mintha egy tavaszi réten heverésznénk. De vizuálisan is gyönyörű, íme:


Természetesen fotókat nem készíthettem, de úgy adódott, hogy csütörtökön körben kellett járnom az egész Intézetet a tűzoltó berendezések ellenőrzése miatt. Ti ismeritek a munkahelyeteket? Sok szupi helyet fedeztem fel! És az ott dolgozók is szeretettel fogadtak, nem úgy, mint két éve! Úgy tűnik ennyi idő kellett nekik, hogy elfogadjanak!

Egyéb:
Mint láttátok kissé átalakult a blog, a régiek helyett új témákat hoztunk létre. Emiatt nem is volt a héten tőlem (Eliza) bejegyzés. Lehet a jövőben kicsit random alkalmakkal lesz bejegyzés, ugyanis a blog helyett inkább egymással töltjük az időnket Christiannal. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése